Denmark
Sri Lanka
forside future you  meOrganisationen grundlæggelse

Nogle gange vågner mennesker som andre personer. Tænker på andre måder, ser anderledes på tingene.

Den 12. august blev Future You and Me Organisationen grundlagt. Den blev skabt med tanken om de unge mennesker, som står på kanten af det voksneliv. Den unge generation vokser i vanskeligt hårdt sammenstød, mellem to verdener: VERDEN MED IKKE ELEKTRONISKE FORÆLDRE og VERDEN MED GLOBALISERING.

Jeg kan ikke blive ved med at sidde og kigge på de unge mennesker. De har alt hvad det har behov for. De ser ud til at være fysiske stærke, bevæbnet med det nyeste teknologi men er stadig fortabt i den verden de lever i.

Ved at give dem min hånd, vil jeg grundlægge Future You and Me organisatonen.
Det er for jer!
Præcis! Fremtiden ligger i jeres hænder.
I er nemlig den banebrydende generation, som vil bestemme hvordan Verden — Future vil se ud.

Vi, de voksne, vil hjælpe jer — jeg vil hjælpe jer, organisationen vil hjælpe jer — sammen er vi stærke til at skabe noget der dræber frygten, angsten og giver tro på livet, smil, gnistre i øjne tilbage.

Se skønheden i de farvede bolde — symbolet på fantastiske muligheder, chancer, fornøjelser og udfordring til et spil — et spil om fremtiden — velfærd, selvværd, hjælp andre med smilet, give hånden og venlig knus — uanset hvor stor pengepungen er.

Være med Future You and Me — her starter og aldrig slutter jeres Fremtid.

En smuk drøm har vækket mig, som forudsagde FYM.

"Jeg gik på en lig vej, hvis ende kunne ikke ses. Det var en varm, lys og solrig dag. Jeg kunne mærke, at over skulderen bar jeg en enorm sæk. Den var ikke tung, men jeg kunne føle at der var noget i. På et tidspunkt, sprang sækken og hundredvis af små bolde faldt ud. Forskrækket, vendte mig om og ser, hvordan bolderne ruller i forskellige retninger... Jeg tænkt kun hvordan, jeg samler dem igen... I et øjeblik, hørte jeg grinen af en gruppe børn. Jeg vendte mig om til den anden side, og ser en stor gruppe børn som løber hen til bolderne..."

På baggrund af drømmen, blev logoet af organisationen skabt.

Future You and Me giver jer chancen, fordi at være medskaberen af organisationen, vil i føle en utrolig styrke. Den vil bortføre jer og give jer styrken, til i dag, til i morgen og fremtiden, jeres fremtid.

Byde jer velkommen i dag, vil jeg aldrig sige "farvel"

Anna

Founder
Future You and Me Organisationen ®